Η ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου τίμησε την μνήμη δύο αστυνομικών που έπεσαν στην Τρυγόνα

on .

ASTYNOMIKOI MNHMOSYNO TRYGONA 19 2 17

• Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Τρυγόνα Τρικάλων επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των πεσόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών.  
Η επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε συμβολικά στον χώρο όπου με δαπάνες της Ένωσης αλλά και με προσωπική εργασία μελών της έχει ανεγερθεί το μνημείο πεσόντων, καθώς εκεί την 30-12-2005 τραυματίσθηκαν θανάσιμα κατά τη διάρκεια μεταγωγής κρατουμένων ο Δημήτρης Κώτσης και ο Κώστας Βλαχοπάνος.
«Οι συνάδελφοι όμως αυτοί δεν ήταν οι μόνοι Γιαννιώτες πεσόντες εν ώρα καθήκοντος Αστυνομικοί, καθώς είχαν προηγηθεί ήδη οι θυσίες του Κώστα Ζαμπαλά και του Νίκου Μαρκάκη οι οποίοι έχασαν την ζωή τους την 07-11-1994 και 20-05-1997 αντίστοιχα, τα ονόματα των οποίων και μνημονεύτηκαν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Την λιτή αυτή τελετή μνήμης, τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της (Π.Ο.ΑΣ.Υ) Γιώργος Παπατσίμπας, η Αστυνομική ηγεσία με επικεφαλής τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Υποστράτηγο Κων/νο Σκούμα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Κιτσαρα, ο πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων Σπ. Κίτσιος, συγγενείς, συνάδελφοι αλλά και πολίτες, αποτίοντας φόρο τιμής στους Αστυνομικούς αυτούς που θυσίασαν  το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια τους την ζωή,  για την προάσπιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ