Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα η γιορτή του Ομίλου «Νιτσιάκος»

on .

NITSIAKOS 2

• Στα Γιάννενα αντάμωσαν το περασμένο Σάββατο οι εργαζόμενοι σ’ όλους τους κλάδους του Ομίλου «Νιτσιάκος» και σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα γιόρτασαν την κοπή της πίτας.
Με την αρωγή και τη χορηγία της εταιρίας, 800 και πλέον εργαζόμενοι από την Κρήτη, τη Μακεδονία και τη Ξάνθη, την Αθήνα, τη Θεσσαλία, τη Πελοπόννησο και την Ήπειρο συναντήθηκαν στα Γιάννενα στο ξενοδοχείο «Du Lac», το στολίδι της εταιρίας, όπου τους υποδέχθηκε και τους καλωσόρισε όλη η οικογένεια Νιτσιάκου. Ο πρωτεργάτης του Ομίλου Θεόδωρος Νιτσιάκος και η σύζυγός του Μαίρη, ο γιος τους Κώστας Νιτσιάκος με τη γυναίκα του Ελένη, καθώς και οι κόρες Μαριλένα και Αγγελική.
Η εταιρία, που πρωτοστατεί πανελλήνια στην πτηνοτροφία, αλλά και την παραγωγή και την εμπορία ζωοτροφών, δείχνοντας παράλληλα το δυναμισμό της στην Αλευροβιομηχανία και τον τουρισμό, συναντήθηκε με το «προσωπικό της επιτυχίας» και αντάλλαξαν ευχές.
Η ατμόσφαιρα δεν ήταν απλώς πανηγυρική. Ήταν ένα υπέροχο μείγμα κεφιού, χορού, χαράς, ελπίδας, αλληλεγγύης, αισιοδοξίας και σιγουριάς για το αύριο, κάτι σπάνιο στις μέρες μας.
Ιδιαίτερη αίσθηση και ικανοποίηση προκάλεσε στους εργαζόμενους η απόφαση του Ομίλου το φλουρί της πίτας να εξαργυρωθεί με ένα αμάξι (!), αλλά και δεκάδες άλλα χρήσιμα ηλεκτρικά σκεύη.
Μέσα σε αυτό το κλίμα ευφορίας, άνθισαν τα χαμόγελα, δυνάμωσαν οι σχέσεις, καλλιεργήθηκαν γνωριμίες, δόθηκαν υποσχέσεις για ζεστή και υπεύθυνη συνέχιση της συνεργασίας όλων.
Τελικά το Σαββατόβραδο αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τη χαρά, αφού ο χορός και το κέφι κράτησαν ως το πρωί της Κυριακής!
Ευχές έδωσαν και πήραν για να κρατήσει και να γίνει θεσμός πλέον η γιορτή αυτή, με ταυτόχρονη βέβαια ανοδική πορεία της εταιρίας…

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ