Θα βοηθήσει την περιοχή το αναβαθμισμένο Αστυν. Τμήμα

on .

PRAMANTA

• Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων, όπως μετονομάζεται πλέον το Αστυνομικό Τμήμα Πραμάντων μετά την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, θα γίνουν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κωνσταντίνου Τσουβάλα, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στα Πράμαντα.
Το νέο Αστυνομικό Τμήμα θα στεγαστεί στο κτίριο «Τσίρκα», το οποίο παραχώρησε για τον σκοπό αυτό ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων.
Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σεντελές, σε δήλωσή του, χαρακτηρίζει «σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή την αναβάθμιση του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Πραμάντων σε νέο Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων, αλλά και τμήματος του όμορου δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων».
«Η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας σε κατοίκους και επισκέπτες, καθώς και η γενικότερη αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα βοηθήσει την περιοχή μας, μια απομακρυσμένη και αραιοκατοικημένη περιοχή, η οποία όμως παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης», καταλήγει ο Δήμαρχος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ