«Φρένο» σε 125 κιλά χασίς χθες στην Ηγουμενίτσα

on .

NARKOTIKA AYTOKINHTO 16 2 17

• Μετά από μια μικρή ανάπαυλα λίγων ημερών, τα κυκλώματα μεταφοράς μεγάλων φορτίων χασίς …έπιασαν και πάλι δουλειά, ενώ και η διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, όπως η ηρωίνη, καλά κρατεί!
Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν χθες το πρωί υο Έλληνες, ηλικίας 40 και 50 χρονών.  Ειδικότερα, ο 40χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας τριάντα ανισοβαρή δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 125 κιλών και 282 γραμμαρίων, ενώ ο 50χρονος, ως οδηγός άλλου Ι.Χ.Ε. οχήματος, λειτουργούσε ως προπομπός και ενημέρωνε τον 40χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.
Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν τα δυο Ι.Χ., τρία κινητά τηλέφωνα και ένα tablet.

Και ηρωίνη
Ένας 75χρονος (!) ημεδαπός συνελήφθη στην Άρτα για κατοχή ηρωίνης, με σκοπό όμως την διακίνηση. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν προχθές το μεσημέρι και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του καθώς και στο σπίτι τα παρακάτω:
- μία συσκευασία που περιέχει ηρωίνη, βάρους 21,52 γραμμαρίων
- μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
- το χρηματικό πόσο των 100 ευρώ
-  ένα κινητό τηλέφωνο.
• Σε άλλη περίπτωση και πάλι όμως στην Άρτα συνελήφθη ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1,52 γραμμαρίων.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ