Κ. Μητσοτάκη και Αντ. Σαμαρά παρακολουθούσε η Πόλα Ρούπα!

on .

ROUPA

• Εξαιρετικά σοβαρές είναι οι αποκαλύψεις για τα σχέδια της Πόλα Ρούπα σχετικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμάρα, όπου αμφότεροι αποτελούσαν στόχους της σύμφωνα με σημειώσεις που βρέθηκαν στο διαμέρισμά της.
Μάλιστα για τα σχέδια της Πόλας Ρούπα, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας μετέβη χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΝΔ με κλιμάκιο αξιωματικών και ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα  του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα τόσο στον αρχηγό της ΝΔ όσο και στον πρώην πρωθυπουργό τους οποίους επίσης ενημέρωσε για τα ευρήματα των ερευνών της αντιτρομοκρατικής.
Όπως προκύπτει από πληροφορίες, στις σημειώσεις της Ρούπα είχαν βρεθεί ώρες άφιξης και αναχώρησης των δύο πολιτικών από το σπίτι τους και το γραφείο τους, σημάδι ότι και οι δύο ήταν υπό παρακολούθηση.
Επίσης στα χαρτιά της Ρούπα υπάρχουν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων και πινακίδες αυτοκινήτων.
Ακόμα βρέθηκαν χαρτιά με αναφορά σε Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο, Λουκά Παπαδήμο και Παναγιώτη Ρουμελιώτη (πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ), χωρίς ωστόσο να συνοδεύονται από στοιχεία παρακολούθησης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ